Szolgáltatások – PRO-IT MANAGEMENT

Szolgáltatások

BIZTONSÁGTECHNIKAI RENDSZEREK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE ÉS ÜZEMELTETÉSE

Cégünk a biztonságtechnikában a minőségen és megbízhatóságon alapuló rendszereket preferálja, ezért mindig igyekszünk megkeresni azokat a megoldásokat, amelyek minőségben a felső kategóriát jelentik, mindezt megfizethető áron, legyen az térfigyelő kamerarendszer vagy egyéb biztonságtechnikai eszköz.

 

ÁTALÁNYDÍJAS RENDSZERGAZDA SZOLGÁLTATÁS

Informatikai problémába ütközött, mi levesszük a válláról az ezzel járó terheket. Előre tervezhető és versenyképes áron nyújtjuk szolgáltatásainkat. Ezt a szolgáltatási formát azoknak a cégeknek, vállalkozásoknak ajánljuk, akik teljes körű informatikai üzemeltetést hozzáértő vállalkozásra bíznák.

ESETI RENDSZERGAZDA SZOLGÁLTATÁS

Minden eseti rendszergazda tevékeny- ségünket óradíjban számlázzuk, így csak az elvégzett munkáért, szolgáltatásért kell fizetnie! Azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk ezt a lehetőséget, amelyek nem szeretnének fix havi díjat fizetni, hanem mindig pontosan annyit, amennyi munkát megrendeltek tőlünk.

STRUKTURÁLT HÁLÓZATOK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE

Cégünk vállalja kis-, közepes- és nagy- méretű strukturált hálózatok teljes körű kiépítését, karbantartását, üzemeltetését, meglévő hálózatok bővítését és korszerűsítését.